DSpace About DSpace Software
 

DSpace Biblioteca Universidad de Talca (v1.5.2) >

Browsing by Subject "Potential quality"

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2021 Maduración asincrónica de bayas en vides cv. Cabernet Sauvignon II: efectos sobre la madurez fenólica a la cosechaAlbornoz Munita, María Esperanza; Moreno Simunovic, Yerko (Profesor guía); Díaz Ulloa, Gonzalo (Profesor informante)
2021 Maduración asincrónica de bayas en vides cv. Cabernet Sauvignon IV: efectos sobre la composición del vino en viñedos de distinto potencial cualitativoAhumada Espinoza, Daniela Paz; Moreno Simunovic, Yerko (Profesor guía); Díaz Ulloa, Gonzalo (Profesor informante)
2022 Maduración asincrónica de las bayas en vides cv. Cabernet Sauvignon: efectos en la composición química del mostoAlarcón Vergara, Matías Ignacio; Moreno Simunovic, Yerko (Profesor guía); Acevedo Opazo, César (Profesor informante)
Showing results 1 to 3 of 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback