DSpace About DSpace Software
 

DSpace Biblioteca Universidad de Talca (v1.5.2) >
Facultad de Ciencias de la Salud >
Memoria de pregrado Tecnología Médica >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utalca.cl/handle/1950/2913

Title: Analisis de riesgos y control de puntos criticos (HACCP) en la industria carnica.
Authors: Trujillo Aburto, Cecilia
Valenzuela Saavedra, Oscar (Prof. Guia)
Peralta Madariaga, Ana Karina (Prof. Guia)
Keywords: Higiene de Alimentos
Industria de la Carne
Issue Date: 2001
Publisher: Universidad de Talca (Chile). Escuela de Tecnología Médica.
Description: 107 p.
URI: http://dspace.utalca.cl/handle/1950/2913
Appears in Collections:Memoria de pregrado Tecnología Médica

Files in This Item:

File Description SizeFormat
trujillo_aburto.htmLink a Texto Completo2.84 kBHTMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback