DSpace About DSpace Software
 

DSpace Biblioteca Universidad de Talca (v1.5.2) >
Dirección de Programas de Investigación y Asistencia Técnica (DIAT) >
Artículos en publicaciones ISI - Universidad de Talca >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.utalca.cl/handle/1950/4888

Title: Development of aroma compounds and sensory quality of 'Royal Gala' apples during storage
Authors: Moya-Leon, M.A.
Vergara, M
Bravo, C.
Pereira, M.
Moggia, C.
Issue Date: 2007
Citation: Journal of Horticultural Science & Biotechnology 82 (3): 403-413
URI: http://dspace.utalca.cl/handle/1950/4888
ISSN: 1462-0316
Appears in Collections:Artículos en publicaciones ISI - Universidad de Talca

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Full Text.htm2.88 kBHTMLView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2009  The DSpace Foundation - Feedback